matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
karo45465665:
Wyznacz zbiory AuB, AnB, A/B, B/A a) A=(−2,1> B=<0,5> b)A=(
∞
,2) B=<1,7> c)A(−3,2) B=<2,−5>
29 maj 14:38
6latek :
a) AUB=(−2,5> A∩B=<0,1> Reszta tutaj do poczytania
https://matematykaszkolna.pl/strona/3408.html
29 maj 14:45