matematykaszkolna.pl
Co dalej ? Kaff: Witam , mam takie pytanie bede zaczynał studia na politechnice AiR i nie chce przez wakacje się ,,zastać'' a tak nie bardzo wiem co mogę zacząć , chodzi mi jakie działy i jakich materiałów użyć . Od czego bede zaczynać na studiach dodam ,że nie mam raczej żadnych braków z LO.
26 maj 13:26
52: Skoro LO, to pewnie nie miałeś programowania, to może z tego zacznij się przygotowywać emotka
26 maj 14:04
Mariusz: Zależy w jakim liceum W akademickim w gimnazjum mają Pascala a w liceum C
26 maj 14:11
52: Zależy jaki profil w liceum ja poszedłem na AiR nie mając zielonego pojęcia na temat programowania
26 maj 14:19
Mariusz: U mnie w liceum kolesiowi trochę godzin zostało i wtedy dał jakieś podstawy Pascala ale takie minimum
26 maj 14:53
Mariusz: Jak ja chodziłem do szkoły to jeszcze były ośmioletnie podstawówki, trzyletnie zawodówki , czteroletnie licea i pięcioletnie technika
26 maj 14:56
Mila: Przeczytaj program studiów na I roku. Zwykle zaczynają przyszli studenci (tu na forum) od analizy.
26 maj 17:20
Mariusz: Kiedyś była moda na francuszczyznę teraz moda na amerykańców Fichtenholz czy Leja są be bo nie zgadza się to z wykładami amerykańców
26 maj 20:19
Kaff: Programowania ucze sie sam z książek, i kurów internetowych pomoc na forach itp. A LO Mat−Fiz. 52 mam takie pytanie dużo jest fizyki na air? czy tak porównywalnie do reszty kierunków na politechnikach
26 maj 23:37
bezendu: Politechnika=matematyka+fizyka. Jeśli nie kurs fizyki to np, technika analogowa(druty) i też fizyka=prądy, itp itd.
26 maj 23:48