| ⎧ | x=2t | ||
| L: | ⎨ | y=−1 | ,t>0 |
| ⎩ | u=t |
| dx | dy | du | |||
= | = | ||||
| −2xu | 2yu | x2+u2 |
| dx | du | ||
= | |||
| −2xu | x2+u2 |
| x2+u2 | du | |||
− | = | |||
| 2xu | dx |
| x2+x2v2 | ||
− | =v'x+v | |
| 2xvx |
| 1+v2 | ||
− | =v'x+v | |
| 2v |
| −1−v2−2v2 | |
=v'x | |
| 2v |
| −2v | |
=v'x | |
| 1+3v2 |
| 1+3v2 | dx | |||
− | dv= | \\ | ||
| 2v | x |
| 2+6v2 | 4 | |||
− | dv= | dx | ||
| v | x |
| 1 | |
e3v2=Cx4 | |
| v2 |
| 1 | |
e3v2=C | |
| x4v2 |
| 1 | |
e3u2/x2=C1 | |
| x2u2 |
| dx | dy | ||
= | |||
| −2xu | 2yu |
| dx | dy | |||
− | = | |||
| x | y |
| 1 | ||
F( | e3u2/x2,xy)=0 | |
| x2u2 |