matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania trygonometryczne
Viola:
|4sinx−2|=2 czy to jest dobrze zrobione
4sinx−2=2 v 4sinx−2=−2 4sinx=4 v 4sinx=0 sin x= 1 v sinx=kπ x= π/2 + 2kπ v x=kπ
?
4 sty 23:01
Viola:
?
4 sty 23:16
ratatatata:
wygląda nato że dobrze
4 sty 23:19