matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ad
annn:
9
log4,5 5
: 2
−log4.5 5
4
licznik ze wzoru a
loga c
= c to poprostu 5 a co z mianownikiem zrobic
24 maj 21:29
myszka:
9
......= (9/4)
log
4,5
5
*2
log
4,5
5
=(
*2)
log
4,5
5
=4,5
log
4,5
5
=
5
4
25 maj 00:18