matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
patrycja:
2019*2020+2
skróć ułamek
.zakoduj cyfre dziesiatek i jednosci liczby o 13
2019
2
+2021
wiekszej od otrzymanego wyniku.
22 maj 11:47
Janek191:
2019*( 2019 + 1) + 2
2019
2
+ 2019 + 2
... =
=
= 1
2019
2
+ 2019 + 2
2019
2
+ 2019 + 2
1 + 13 = 14 ========
22 maj 15:05