matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj działania
imię lub nick:
1
1
2x
4x
3
−
−
−
−
(1−x)
(1+x)
(1+x
2
)
(1+x
4
)
8x
7
−
(1+8x
8
)
21 maj 13:02
ICSP:
1
1
1 + x − 1 + x
2x
−
=
=
1 − x
1 + x
1 − x
2
1 − x
2
2x
2x
−
= ...
1 − x
2
1 + x
2
itd.
21 maj 13:05
imię lub nick:
Dziękuje
21 maj 14:29