matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okrąg i prosta
Zuzia:
Jaki to trójkąt 10,0,10. d= O czyli odległość prostej od środka okręgu wynosi O
19 maj 22:20
Jack:
0 ? to nie jest trojkat...
19 maj 22:22
Zuzia:
Policzylam ostatni podpunkt w ktorym |AB| = 20 i wyszlo mi ze d=0
19 maj 22:27