matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
aaggaa:
oblicz wartosc wyrazenia W=(cos30*+tg30*)
−
3
4 sty 21:16
Godzio:
√
3
√
3
3
√
3
+ 2
√
3
5
√
3
(
+
)
−3
= (
)
−3
= (
)
−3
=
2
3
6
6
36*6
36*2
√
3
12*2
√
3
24
√
3
=
=
=
125*3
√
3
125*3
125
125
4 sty 21:21