matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
aaggaa:
wykaz ze dla kata ostrego x prawdziwa jest tozsamosc cosx−cosxsin
2
x=cos
3
x
4 sty 20:56
Eta:
z jedynki tryg: cos
2
x = 1 − sin
2
x L= cosx( 1 −sin
2
x) = cosx * cos
2
x =cos
3
x L=P
4 sty 21:29