matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja Wykladnicza
Varost:
1
1
[(
√
5
−2) do potęgi
+ (
√
5
+2) do potęgi
]
2
2
18 maj 15:54
Smule:
(
√
5
−2)
1
2
+ (
√
5
+2)
1
2
= x (
√
5
−2)
1
2
+ (
√
5
+2)
1
2
)
2
= x
2
x = ..
18 maj 16:49