matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RÓWNANIA
100dni:
A. y=2/x−1 B. g=2−1/k Prosze o wytłumaczenie
16 maj 18:57
Jack:
2
2
A. y =
− 1 czy y =
?
x
x−1
2−1
1
B. g =
czy 2 −
k
k
16 maj 19:05
100dni:
Jack 2 y=−−− x−1 1 2− −−− k
16 maj 19:13