matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kąt alfa = ?
Bobek:
Jeśli α jest kątem rozwartym i tgα=ctgα, to miara kąta α jest równa ?
15 maj 18:42
Mila:
π
x∊(
,π)
2
1
tgx=
tgx
tg
2
x=1 i tgx<0 tgx=−1
π
x=π−
4
15 maj 18:49