Pytanie w sprawie matury
Pawlak: Zwracam z takim pytaniem, bo może ktos z was był w takiej sytuacji. Mature.zdalem rok temu, a w
tym zdecydowałem się poprawic
wynik z matematyki i fizyki. Ostatecznie jednak całkowicie skupilem sie na matmie, którą wydaje
mi sie ze znacząco poprawilem.
I tutaj gwóźdź programu, czy jeżeli bym w ogole do tej fizyki nie podszedł to matura z
matematyki bedzie ważna? Pozdrawiam
13 maj 20:32
Janek191:
A dlaczego miałaby być nieważna ?
13 maj 20:40
Pawlak: Zlozylem deklaracje na dwa a podchodze do jednego.. Myslalen ze moze to cos komplikować
13 maj 21:02
maturzysta: zapytaj CKE
13 maj 22:54
Jack: czyli oczekujesz ze wynik z fizyki zostanie z poprzedniego roku a matma tylko sie zmieni?
no nie wiem nie wiem...
13 maj 22:55
Saizou :
Wg mnie jeśli złożyłeś deklaracje i nie podchodzisz to masz 0 ptk. wiec nie poprawiłeś matury.
Chociaż nie wiem.
13 maj 22:59
Jack: Takie samo zdanie jak Saizou.
13 maj 23:06
Lorak: Nie stresujcie chłopaka

Wynik z matmy będzie ważny jeśli nawet nie podejdziesz
do fizyki. Co nie zmienia faktu, że nic nie tracisz pisząc fizykę, a nuż poprawisz
13 maj 23:30
Pawlak: To chyba podejde, nie ma co ryzykować w takim razie a z CKE sie nie bardzo dogadasz bo
probowalem.
Slyszalem takie opinie ze matma to inna bajka a fizyka inna wiec jakbym nie podszedl to wynik z
matematyki będzie sie liczyl, ale jak ktos tam wyżej mówi że moze byc inaczej...
14 maj 12:15
Pawlak: Bo jeśli uda mi sie poprawić matme a fizyki na pewon nie poprawie to ten lepszy wynik z matmy
bedzie ważny?
Dostane nowe świadectwo? Moze wiecie

?
14 maj 12:18