latwe i krotkie zadanka prosze o pomoc pilne
ola: liczba 2
10+ 2
10 jest rowna ? (prosze napisz jak to obliczyles)
wiadomo ze log
32 =a oraz log
37=b zatem log
356 jest rowny ?
ile punktow wspolnych z osia OX ma wykres funkcji kwadratowej f (x)=3+4(x−1)
obwod prostokata wynosi 14 cm a roznica odleglosci punktu przeciecia przekatnych od nierownych
boow jest rowna 0,5 cm zatem :
przekatna prstokata ma dlugosc 4 cm
przekatna prostokata jest dluzza od krotszego boku o 2 cm
dlugosc bokow wynosza 2 cm i 5 cm
ile wyrazow ma ciag geometryczny (a
n) w ktorym a
1 = 0,025. q=20. natomiasr ostatni wyraz
jest rony 4000?
PROSZE WSZYSTKIE DOKLADNE ODPOWIEDZI KROK PO KROKU DZIEKUJE