matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastki
Pati18773:
√
3
/2×2
4
√
3
=? Ile to jest ?
12 maj 19:14
Salamander:
Hejo
√
3
/2 * 2
4
√
3
=
√
3
*
4
√
3
= 3
1/2
* 3
1/4
= 3
1/2+1/4
= 3
3/4
=
4
√
27
12 maj 19:51
Janek191:
√
3
*2
4
√
3
= 3
1
2
*3
1
4
=3
2
4
+
1
4
= 3
3
4
=
4
√
3
3
=
4
√
27
2
13 maj 06:52