matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
graniastosłupy
lol:
oblicz objętość narysowanego graniastosłupa prostego
12 maj 18:49
lol:
Halo
12 maj 19:10
Mila:
V=(Poletrapezu+pole kwadratu)*8 (11−5):2=3 h
trapezu
=5
2
−3
2
=4 a=11, b=5,h=4
12 maj 19:47