matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
wera11:
Oblicz sin x, cosx jeżeli
12
3
sin2x=
x∊(π;
π)
13
2
12 maj 18:02
Jack:
sin2x
2sinxcosx
2tgα
=
=
1
sin
2
x+cos
2
x
tg
2
α+1
oblicz tangens x, poznasz sin x i cosx
12 maj 18:42