matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj zbór
Lola:
A = { (x,y) : y − 1 + x
2
≥0} po przeksztalceniu to jest f kwadratowa w postaci iloczynowej?
4 sty 18:34
Lola:
4 sty 19:19
Eta:
A: y≥ −x
2
+1 W( 0,1) x
1
= −1 x
2
=1 zb. A to zbiór wszystkich punktów ( x, y) płaszczyzny nad parabolą wraz z punktami na paraboli y = − x
2
+1
5 sty 14:11