matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanie o ln
DD:
ln
2
x i lnx
2
to jest to samo?
10 maj 11:56
Janek191:
Nie ln x
2
= 2 ln x ln
2
x = ( ln x)
2
10 maj 11:57
Jerzy:
Nie , ln
2
x = (lnx)
2
10 maj 11:57
DD:
dzieki tak myślałem, ale chciałem sie upewnić
10 maj 11:57