matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
współrzędne wierzchołka
Adam:
oblicz współrzędne wierzchołka paraboli y=−4x
2
+16
9 maj 16:17
zef:
p=0 q=16
9 maj 16:18
Adam:
można prosić coś więcej
9 maj 16:20
6latek:
−b
x
p
=
= 0
2a
f(x
p
)=q licz
9 maj 16:21