matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
postać kanoniczna
jacek:
postać kanoniczna funkcji kwadratowej y=x
2
+2x−3 to?
9 maj 11:37
Janek191:
y = x
2
+ 2 x − 3 = ( x +1)
2
− 4
9 maj 11:40
jacek:
serdeczne dzięki
9 maj 11:42