matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz f(x)
kasia:
1
Znajdź f(x) jeśli f(
)=x+
√
(1+x
2
)
x
8 maj 16:29
ICSP:
1
Wystarczy w miejsce x wstaiwć
.
x
8 maj 16:33
kasia:
1
1
=
+
√
1+
= i co dalej?:(
x
x
2
8 maj 16:40