matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaki to wynik jest ktos to umie zrobic? 27^20czy 3^6000 czy 3^600 czy 27^60?
marcin:
(3
10
*3
20
)
6
=
5 maj 21:03
Eta:
..= 3
180
= (3
3
)
60
= 27
60
5 maj 21:20
marcin:
dziekuje ci bardzo
5 maj 21:27
marcin:
jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.
6 maj 09:32