matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
Zaq:
Oblicz objętość bryły ograniczonej płaszczyzną x+y+z=1 i płaszczyznami układu dobrze dobrałem x i y
0≤x≤1 0≤y≤−x+1
4 maj 23:30
Zaq:
,
4 maj 23:47
jc:
1/6
5 maj 00:25
Jerzy:
1
1
1
I bez całki..... V =
*
*1*1*1 =
3
2
6
5 maj 08:16