matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
Zaq:
Oblicz całkę ∫e
−x
2
−y
2
4 maj 18:16
Zaq:
sory ni to ∫e
−r
2
dr
4 maj 18:18
Bopoananaisesłodkismakmasię:
∫e
−r
2
dr t=−r
2
dt=−2rdr / : (−2r)
dt
−
=dr
2r
4 maj 18:28
Jerzy:
Masz złą całkę do tamtego zadania z polem
4 maj 18:50