matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c
dada1:
jesli miedzy katami ostrymi α i β zachodzi zwiazek β=90−α to: a)sinα=cosβ b)tgβ=tgα c)sinα=sinβ d)cosα=cosβ
4 sty 15:28
Anita:
odp a
4 sty 15:57
R.W.16l:
to się już wie z fizyki z dynamiki, czyli 1. lekcji
chociaż, zależy od szkoły...
4 sty 16:16