matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc
ApocalypseArisen:
Wie ktoś może jak to policzyć? −sin10+cos11cos21+cos69cos79
2 maj 13:24
ICSP:
= −sin10 + cos11cos21 + sin11sin21 = −sin10 + cos(21 − 11) = −sin10 + cos10
2 maj 13:26
ApocalypseArisen:
Dziękuje
2 maj 13:32