matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
MONIKA
monika:
4 DO POTĘGI −2 *32 DO POTĘGI 4/5
4 sty 14:17
krzysiek:
1
4 sty 15:01
nuda:
4
−2
*32
4
5
=2
−4
*2
5
4
5
=2
−4
*2
4
=2
0
=1
5 sty 13:41