matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
praca kontrolna
piotr:
Oblicz cztery początkowe wyrazy ciągu an=
√
an
+1
1 maj 19:10
Eta:
a
1
=
√
1
+1=... a
2
=
√
2
+1 a
3
=
√
3
+1 a
4
=
√
4
+1=... a
16
=
√
16
+1 a
2016
=
√
2016
+1 a
10000
√
10000
+1 itd .........
1 maj 19:59