zad
zad: kat nachylenia prostej przechodzacej przez punkty A(o.o) b(1.2m) spelnia warunekα
nalezy(135,180)
4 sty 13:38
zad: dla jakich wartosci parametru m wspolczynnik kierunkowy prostej przechodzacej przez punkty
A(−5,o)b(0.m) nalezy do przedzialu<−1,1>
4 sty 13:38
zad: dla jakich wartosci parametry punkt A nalezy do wykresu funkcji f(x)
f(x)=3mx+5x−1+m A(1,m+2)
f(x)=4x+m2−1 A(2,m+9)
4 sty 13:38
zad: dla jakich wartosci parametry punkt A nalezy do wykresu funkcji f(x)
f9x)=3mx+5x−1+m A(1,m+2)
f(x)=4x+m2−1 A(2,m+9)
4 sty 13:38
zad: dla jakich wartosci parametru m funkcja y=f(x) jest stala
f(x)=log2(m2+m)x+sinpi/6
f(x)=[sin{sin−pi/4)−1/2]x+log216
4 sty 13:39