Prosze o rozwiazanie tych dwoch zadan :) dziekuje !
Ewa: | | 1 | |
1.Narysuj wykres funkcji f(x)= |
| − do potegi x |
| | 4 | |
A. g(x)= −f (x)
B. g(x)= f (−x)
C. g(x)= f (x+3)
| | x | |
2. Sprawdz czy punkt p (−3,8) lezy na wykresie funkcji f(x) = 0,512 * (0,16)−do potegi |
| |
| | 2 | |
1 maj 17:30
Jerzy:
I gdzie masz problem ?
1 maj 17:43
6latek : W zadaniu nr 1 nie bredzimy
Zadanie nr 2
| | 1 | | 1 | |
0,16−3{2}= |
| = |
| |
| | 0,163{2} | | √0,163 | |
Licz dalej kalkulator w reke i licz
1 maj 17:49