matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wzór na przekątną
KOLDO :
Jaki jest wzór na dłuższą i krótszą przekątną w sześciokącie foremnym ?
30 kwi 22:57
Eta:
a
√
3
f
=2a ,
e
= 2h=2*
= a
√
3
2
30 kwi 23:06
KOLDO :
dziękuję Ci
1 maj 09:11