matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Tigerina:
liczba o 2 większa od log
5
4 to? jak to obliczyć? Proszę o pomoc
28 kwi 16:47
Ajtek:
2=log
5
25, ponieważ 5
2
=25 2+log
5
4=log
5
25+log
5
4=log
5
100
28 kwi 16:56
Tigerina:
dzięki
28 kwi 16:58