matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość wyrażenia
michau:
4
3
*5
7
+10
6
wartość wyrażenia jest równa.?
6*10
3
undefined
28 kwi 10:26
6latek :
np. 10
6
= 2
6
*5
6
4=2
2
6=2*3 10
3
= 2
3
*5
3
działaj
28 kwi 10:30
Jerzy:
(10)
3
28 kwi 10:30
Jerzy:
5*10
6
+ 10
6
Prościej =
6*10
3
28 kwi 10:36