a2−1 | ||
sinα*cosα = | ||
2 |
a | b | ||
* | =? | ||
c | c |
31 | ||
sinα+sinβ= | ⇔ | |
25 |
a | b | 31 | |||
+ | = | ||||
c | c | 25 |
a+b | 31 | a2+2ab+b2 | 31*31 | ||||
= | /2 ⇔ | = | ⇔ | ||||
c | 25 | c2 | 625 |
c2+2ab | 961 | ||
= | ⇔ | ||
c2 | 625 |
2ab | 961 | 2ab | 961 | 625 | ||||||
1+ | = | ⇔ | = | − | ||||||
c2 | 625 | c2 | 625 | 625 |
ab | 168 | ||
= | =sinα*sinβ | ||
c2 | 625 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |