matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
MałaMi:
Funkcja f opisana jest wzorem f(x)=−
3
x
. Zatem D.dla argumentu
√
3
funkcja f przyjmuje wartości −P{3} Dlaczego tak
Jak to obliczyć
26 kwi 21:59
5-latek :
3
3
3
√
3
f(x)= −
= −
= −
=−
√
3
x
√
3
3
26 kwi 22:01
piotr:
3
=
√
3
√
3
26 kwi 22:01
MałaMi:
Dzięki za pomoc
26 kwi 22:04