matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje trygonometryczne
Sandra123:
z.2. zbadaj, czy istnieje kat α taki, ze : a] sinα= 2/3 i cosα= 1/3 b] tgα= 3/5 i sinα= 3/4 c] sinα= 5/13 i cosα= 12/13 d] tgα= 8/15 i cosα=15/17
26 kwi 18:52
Tadeusz:
sprawdzaj "jedynką tryg."
26 kwi 18:55