matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
szarlotka:
jaka jest zasada zapisywania np cos x = −
√
2
/2 lub sin x = −1/2 ?
25 kwi 11:42
szarlotka:
i jeszcze, jak mi wychodzi cos x= 1 to zapisuje x = kπ czy 2kπ? bo w zasadzie wartosc +1 jest co 2kπ
25 kwi 11:46