matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
asia:
oblicz: log(na dole4)X= log(na dole
3
4
)x=
3 sty 18:05
ula:
asia log
a
x=y żeby coś obliczać muszą być dane przynajmniej dwie wlielkości
3 sty 19:10
asia:
loga
4
x=3
3 sty 19:15
Godzio:
4
3
= x 64=x
3 sty 19:22