3c*3a | 2b*3c | 2b*3a | ||||
(**) P(ABC)=P= | *sinβ= | *sinα= | *sinγ | |||
2 | 2 | 2 |
2c*b | 1 | |||
P(AEH)= | *sinα to P(AEH)= | P ( z (**)porównując P | ||
2 | 3 |
c*2a | 2 | |||
P(EBG)= | *sinβ to P(EBG)= | P | ||
2 | 9 |
b*a | 1 | |||
P(CGH)= | *sinγ to P(CGH)= | P | ||
2 | 6 |
1 | 2 | 1 | 5 | |||||
zatem S= P−( | + | + | )P= .... = | P | ||||
3 | 9 | 6 | 18 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |