matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jolka:
dlugosc wektora A wynosi 5 jednostek a wektora B wynosi 7. jaka moze byc najwieksza i najmniejsza dlugosc wektora R=A+B
3 lis 12:10
jolka:
|A|=5, |B|=7, więc |A+B|≤12 oraz |A+B|≥2 ?
27 maj 22:42