matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tozsamosc trygonometryczna
notes55:
udowodnij tozsamosc trygonometryczna:
cos
3
α − cos α
= tg α
sin
3
α − sin α
3 sty 17:39
Godzio:
pomoge
3 sty 17:56
Godzio:
cos(cos
2
−1)
cos(cos
2
−cos
2
− sin
2
L=
=
=
sin(sin
2
−1)
sin(sin
2
−cos
2
−sin
2
)
−sin
2
cos
sin
=
= tg
−cos
2
sin
cos
L=P pisałem bez α żeby zaoszczędzić czasu
3 sty 17:58
Zielony z matmy:
http://www.takeagift.pl/polecam:268533
<− polecam strone
! ZDOBYWAJ PUNKTY I WYGRYWAJ Nagrody
20 kwi 18:29