matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f
asia:
polecam ta stronke:
http://www.szkolnictwo.pl/index.php?co=edytujprofil
3 sty 17:33
dada:
sześćian sześcianu liczby pierwiastek z 2 jest równy
3 sty 21:37
Anna:
((
√
2
)
3
)
3
=
√
2
9
=
√
2
8
*
√
2
=
16
√
2
3 sty 21:55