matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
maturzystkaaaaa:
√
8
/
3
√
16
22 kwi 16:52
Jack:
√
8
= 2
3
2
3
√
16
= 2
4
3
22 kwi 16:54
Jack:
... =
6
√
2
22 kwi 16:55
maturzystkaaaaa:
ah, no tak, nie wpadłam na to. dziękuję !
22 kwi 16:55