matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
???
xxxx:
suma liczby
√
2
i liczby do niej odwrotnej jest równa?
22 kwi 10:28
Jerzy:
3
√
2
2
22 kwi 10:30
xxxx:
rozwiąnie
?
22 kwi 10:30
Janek191:
1
2
1
3
3
√
2
√
2
+
=
+
=
=
= 1,5
√
2
√
2
√
2
√
2
√
2
2
22 kwi 10:30
xxxx:
Dzięki!
22 kwi 10:36