matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c c
fd:
jesli promien okregu wpisanego w szesciakat =6 to promien opisanego okregu = ?
22 kwi 00:24
Qulka:
4
√
3
22 kwi 00:29
fd:
bo?
22 kwi 00:31
Qulka:
a
√
3
6=
więc a =
2
22 kwi 00:31
Qulka:
22 kwi 00:33
fd:
spoko
22 kwi 00:39