matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Doti :):
Dla jakiej wartości współczynnika a punkt P należy do hiperboli y= a/x P= (-1,8)
3 lis 10:45
Mycha:
y=a/x P=(-1,8) 8=a/(-1) a=-8
3 lis 15:41
Kacper:
26 paź 22:11
Eta:
Co chcesz
Kacper
?
26 paź 22:16