sporzadz wykres funkcji i odczytaj jego włsności f(x)=1/2x + 4
irena: sporzadz wykres funkcji i odczytaj jego włsności f(x)=1/2x + 4
21 kwi 18:45
5-latek : Zapis funkcji jest niejasny
Masz tam na niebiesko Kliknij po więcej przykladow i ulamki pisz za pomocą U (duza U
21 kwi 18:48
irena: | | 1 | |
treść jest prawidlowa a zapis funkcji to f(x)= |
| x + 4 |
| | 2 | |
21 kwi 21:07
Jerzy:

odczytuj własności
21 kwi 21:09
5-latek : Przeciez to jest f unkcja liniowa
czy nie potafisz podstawić x=x0 i wyliczyć y a potem y=0 i wyliczyć x inarysowac prosta ?
To zadnie jest z podstawówki
21 kwi 21:10
5-latek : Jerzy
Spojrz na mój post jeśli możesz ?
21 kwi 21:11