matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
monika
monika:
2/5 do potęgi −2 ile to jest
3 sty 15:14
justa:
5
25
=
2
=
2
4
3 sty 15:29
Piotr:
(
2
5
)
−
2 to równa się : (
5
2
)
2
teraz już z górki:
5
2
*
5
2
=
25
4
= 6
1
4
3 sty 15:30